- Autodesk vinde softuri geodezilor si cartografilor -

Autodesk vinde softuri geodezilor si cartografilor

Autodesk a īncheiat un acord de colaborare cu Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie si Cartografie īn baza caruia membrii asociatiei vor beneficia de aplicatiile soft specializate pe produse industriale achizitionate īn perioada 1 februarie 2007 - 31 ianuarie 2008, anunta, vineri, gigantul IT.

"Respectarea drepturilor de proprietate intelectuala este un aspect asupra caruia Comunitatea Europeana ne-a atras frecvent atentia. De aceea, intentia noastra este sa continuam īncheierea de astfel de acorduri de colaborare si cu alte asociatii profesionale din tara, prin care dorim sa sprijinim companiile romānesti sa īsi desfasoare activitatea īn conditii legale", a declarat presedintele A&C International, Cristian Dumitrescu.

Acordul de parteneriat cu Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie si Cartografie (APCGC) a fost semnat la initiativa A&C International, distribuitorul autorizat Autodesk īn Romānia, si urmeaza altor acorduri similare īncheiate cu asociatii profesionale din tara noastra, precum Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri, Ordinul Arhitectilor din Romānia sau Federatia Patronala Constructii Masini.

Īnca de la īncheierea primului Acord de Parteneriat cu Autodesk, īn anul 2002, APCGC a urmarit realizarea a cel putin doua obiective si anume acela de a oferi posibilitati atractive pentru membrii sai privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuala precum si oportunitatea de a utiliza aplicatii software validate si confirmate pe plan international.